۰۵ خرداد ۱۳۸۸

کرم کاستل ؛ یک کرم ساده و خوشمزه برای کیک و شیرینی

این کرم برای وسط پیراشکی کرمدار هم استفاده میشه که به زودی طرز تهیه اش رو براتون مینویسم.

مواد لازم:
شیر 1 لیوان
آرد 1 ق غ
شکر ¼ لیوان
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل ¼ ق چ

طرز تهیه:
  1. شیر،آرد،شکر را روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ شود و مرتب هم می زنیم.
  2. زرده را می افزاییم و سریع هم میزنیم تا یکدست شود و میگذاریم 1 دقیقه روی حرارت بماند.
  3. سپس از روی حرارت برداشته و وانیل را می افزاییم.

  • می توانید از این کرم برای روی کیک یا وسط آن استفاده کنید.
  • می توانید کیک را برش دهید به طوری که دو لایه شود و روی لایه اول آن هر میوه دلخواه مانند موز یا کمپوت آناناس و... یا مغز گردو و کشمش بگذارید و این کرم را روی آنها بریزید و لایه دوم را روی آن قرار دهید.

۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸

تزئین کیک ساده






دیشب مهمون داشتیم و جاتون خالی این کیک رو درست کردم.

همون کیک ساده است که قبلا طرز تهیه اش رو نوشتم.

چون وقت نداشتم تزئینش کنم گفتم دو رنگ درست می کنم و وسطای کار این ایده به ذهنم رسید.

توی قالب اول مواد سفید رو دورش ریختم و بعد وسطش مواد شکلاتی رو.

بعد هم با یک خلال دندان تمیز رو مرز دو رنگ دایره هایی کشیدم. در واقع مار پیچ کشیدم.
خیلی ساده است ولی اگر سؤالی دارید بپرسید تا کمکتون کنم که بتونید این کیک رو درست کنید.

۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۸

برانی اسفناج به روش آشپزباشی

مواد لازم:
اسفناج پخته شده و ساتوری شده حدود 1 بشقاب
ماست شیرین پرچرب غلیظ حدود 2 لیوان
گشنیز ساتوری شده 1 بسته کوچک
نعماع خشک حدود 1 قاشق غ
سیر تازه ساتوری شده 1-2 ساقه یا 1-2 حبه سیر
نمک و فلفل سیاه کمی

طرز تهیه:
مواد بالا رو با هم مخلوط کنید.
با توجه به سلیقه و ذائقه تون مواد رو کم و زیاد کنید.
عطر و طعم این برانی فوق العاده است و از برانی های معمولی خیلی خوشمزه تره.

سوپ شیر


مواد لازم:

جو خیس کرده نصف لیوان

هویج رنده شده نصف لیوان

مرغ حدود 200 گرم

قارچ(دلخواه) 200 گرم

ذرت پخته شده(دلخواه) نصف لیوان

شیر 3 لیوان

آرد 1ق غ

کره 50 گرم

نمک و فلفل کمی


روش پخت:
  1. جو+هویج+مرغ را در 1-1.5 لیتر آب میریزیم تا کاملا بپزد.من حدود نیم ساعت تا 1 ساعت در زودپز می پزم.
  2. نمک و فلفل+ذرت پخته + قارچ سرخ شده را می افزاییم.
  3. سس سفید یا بشامل را که به ترتیب زیر درست کرده ایم می افزاییم و بعد دو لیوان شیر باقی مانده را می افراییم و حدود 15 دقیقه می گذاریم تا جا بیفتد.
  4. وقتی آماده شد می توانید رویش را با کمی گشنیز و جعفری خرد شده تزئین کنید.

سس سفید یا بشامل: آرد را در کره کمی تفت می دهیم تا بوی خامی اش گرفته شود. 1 لیوان از شیر را کم کم می افزاییم و هم میزنیم تا یکدست شود. وقتی روی سس شروع به حباب زدن کرد آماده است.(این سس در تهیه لازانیا و بسیاری غذاهای دیگر به کار می رود)


این سوپ بسیار خوشمزه و لذیذه و از اون غذاهاییه که طعم فوق العاده اش رو هرگز فراموش نمی کنید.