۱۸ خرداد ۱۳۸۸

نرگسی لوبیا سبز



مواد لازم:

پیاز متوسط 1 عدد
لوبیا سبز سرخ شده و پخته حدود 300 گرم
تخم مرغ 4-5 عدد
رب 1 ق غ
جعفری و ترخان خرد شده 1-2 ق
نمک-فلفل-زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه:

  1. پیاز را خرد کرده و سرخ کنید.
  2. لوبیا را که پخته شده آبکش کرده و جعفری و ترخان را می افزاییم و سرخ می کنیم.
  3. نمک-فلفل-زردچوبه و رب را می افزاییم.

  4. تخم مرغ را در ظرفی هم زده و روی لوبیا ریخته می گذاریم بپزد.
  • می توانید تخم مرغ را روی لوبیا ها بشکنید و مانند املت بر طبق دائقه یا به همان صورت و یا همزده بگذارید بپزد.
  • تعداد تخم مرغ ها بستگی به ذائقه دارد و می توانید آن را کم یا زیاد کنید.