۱۹ تیر ۱۳۹۲

رنگینک


مواد لازم:
آرد     250 گرم
روغن یا کره     150 گرم
پودر شکر     65 گرم
پودر دارچین     1 ق غ
پودر هل     1 ق چ
خرما     150 گرم
گردو     50 گرم

طرز تهیه:
1.      آرد را الک کرده و کمی تفت دهید تا بوی خامی اش گرفته شود، سپس روغن را بیفزایید و آرد را سرخ کنید.
2.      پودر شکر، پودر دارچین، پودر هل را مخلوط کرده و به آرد سرخ شده بیفزایید و حرارت را خاموش کنید.
3.      خرما ها را پوست کنده و هسته اش را در آورید و داخلش مغز گردو بگذارید.
4.      یک سوم از آرد سرخ شده را در یک بشقاب گود پهن کنید و رویش را با مغز گردو، پسته، بادام و دارچین تزئین کنید.

۱۰ تیر ۱۳۹۲

سس ترش و شیرین آلبالو برای بستنی، وافل، چیزکیک، پنکیک و ....


سلام به همگی
چند روز بود میخواستم این سس رو درست کنم تا بالاخره امروز فرصت شد. الان که فصل آلبالو شده این سس رو درست کنید و برای بستنی، وافل، چیزکیک، پنکیک و ... ازش استفاده کنید. کسانی که ایران نیستند و آلبالو در دسترسشون نیست می تونند به جاش از بلوبری استفاده کنند و سس بلوبری درست کنند. این سس طعم ترش و شیرین داره و در کنار شیرینی و بستنی خیلی خوشمزه میشه. امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرید. یادتون نره برام کامنت بذارید و منو از نظراتتون مطلع کنید.
                           
مواد لازم:

آلبالو     2 لیوان
شکر     نصف لیوان
نشاسته ذرت     2 ق غ
آب سرد     2 ق غ
آبلیمو     1 ق غ
وانیل     یک چهارم ق چ


طرز تهیه:

1. هسته آلبالو را گرفته و شکر را روی آن بپاشید و بگذارید 5-6 ساعت بماند تا آب بیندازد. وقتی آب انداخت روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید و شکر حل شود. سپس آبلیمو را اضافه کنید.
2. نشاسته ذرت را در آب سرد حل کنید و به آلبالو اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود. شعله را خاموش کنید و وانیل را بیفزایید و وقتی سرد شد در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید.