tag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post9031968176904556347..comments2022-03-02T14:04:04.893+03:30Comments on آشپزخانه: کیک سادهashpaz-bashihttp://www.blogger.com/profile/01031557112098939231noreply@blogger.comBlogger24125tag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-11384614212188579552012-10-13T16:11:36.856+03:302012-10-13T16:11:36.856+03:30نجوا جون فرمول این کیک به این صورته و نباید تغییرش...نجوا جون فرمول این کیک به این صورته و نباید تغییرش بدی. نمیشه شیر رو به جای ماست استفاده کرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین دقیقا با همون اندازه ها باید استفاده بشه.ashpaz-bashihttps://www.blogger.com/profile/01031557112098939231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-48824122766884249302012-10-07T16:17:37.391+03:302012-10-07T16:17:37.391+03:30آیا لازم است هم بیکینگ پودر ر تهیه کنم و هم جوش شی...آیا لازم است هم بیکینگ پودر ر تهیه کنم و هم جوش شیرین؟Najvahttps://www.blogger.com/profile/05867452741397629236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-90905868864206747392012-10-07T16:14:59.230+03:302012-10-07T16:14:59.230+03:30سلام آیا می شود به جای ماست از شیر استفاده کرد؟سلام آیا می شود به جای ماست از شیر استفاده کرد؟Najvahttps://www.blogger.com/profile/05867452741397629236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-68259867473819427152012-09-25T15:25:31.769+03:302012-09-25T15:25:31.769+03:30یاسی جون اگر قالبت نچسبه هیچی لازم نداره، ولی اگر ...یاسی جون اگر قالبت نچسبه هیچی لازم نداره، ولی اگر نچسب نیست یا توش کاغذ روغنی بنداز یا کمی چربش کن و آرد بپاش و آرد اضافه رو بتکون بیرون.ashpaz-bashihttps://www.blogger.com/profile/01031557112098939231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-59032020506642173282012-09-15T17:35:20.473+04:302012-09-15T17:35:20.473+04:30سلام از دستور خوبتون ممنون ولی لطفا در مورد اینکه ...سلام از دستور خوبتون ممنون ولی لطفا در مورد اینکه قالب را باید چرب کنیم یا کاغذ بیاندازیم هم توضیح دهید .مرسی.yassinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-76448355197208588992012-07-15T14:47:07.513+04:302012-07-15T14:47:07.513+04:30سلام، نوش جان.
میشه دو رنگ درست کرد. اینم لینکش:
h...سلام، نوش جان.<br />میشه دو رنگ درست کرد. اینم لینکش:<br />http://ashpaz-khane.blogspot.com/2009/05/blog-post_07.htmlashpaz-bashihttps://www.blogger.com/profile/01031557112098939231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-65154637084749023052012-06-19T07:39:59.151+04:302012-06-19T07:39:59.151+04:30خیلی خوب شد دستت درد نکنه. نمیشه اینو دو رنگ درست ...خیلی خوب شد دستت درد نکنه. نمیشه اینو دو رنگ درست کرد؟Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-45541937901902577162011-09-28T11:33:46.021+03:302011-09-28T11:33:46.021+03:30اگر فر ندارید می تونید از کیک پز استفاده کنید. با ...اگر فر ندارید می تونید از کیک پز استفاده کنید. با بعضی از پلوپز ها هم میشه کیک پخت.ashpaz-bashihttps://www.blogger.com/profile/01031557112098939231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-50996803100478428852011-09-28T11:13:57.937+03:302011-09-28T11:13:57.937+03:30سلام،نه، متاسفانه نمیشه.سلام،نه، متاسفانه نمیشه.ashpaz-bashihttps://www.blogger.com/profile/01031557112098939231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-55433482277541679452011-09-28T00:50:06.436+03:302011-09-28T00:50:06.436+03:30سلام
فر من فقط از بالا گرم میشه. یعنی از پایین ف...سلام <br /><br />فر من فقط از بالا گرم میشه. یعنی از پایین فر حرارت نداره. می تونم با این فر کیک درست کنم؟Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-41442387637802365012011-06-26T08:41:25.454+04:302011-06-26T08:41:25.454+04:30باید از فر بیارید بیرون و اگر می تونید کیک رو از ق...باید از فر بیارید بیرون و اگر می تونید کیک رو از قالب در بیارید و روی سینی توری بگذارید تا خنک بشه. می تونید هم ببریدش تا خنک بشه.ashpaz-bashihttps://www.blogger.com/profile/01031557112098939231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-36021906490668447062011-06-17T22:00:39.600+04:302011-06-17T22:00:39.600+04:30سلام،
این دستور پخت کیک عالی بود، چون همیشه کیک ها...سلام،<br />این دستور پخت کیک عالی بود، چون همیشه کیک های من خمیر میشد.<br />وقتی کیک پخت و فر را خاموش کردیم، باید کیک توی فر بمونه یا باید از فر خارج کنیم تا سرد بشه، یا اینکه در فر را باز کنیم والی کیک را خارج نکنیم تا سرد بشه؟<br />خیلی ممنونAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-66764526292625472482011-05-21T23:57:45.963+04:302011-05-21T23:57:45.963+04:30نوش جان...نوش جان...ashpaz-bashihttps://www.blogger.com/profile/01031557112098939231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-38442565760968740072011-05-19T20:14:01.423+04:302011-05-19T20:14:01.423+04:30سلام
وای من امروز با این دستور کیک پختم . عالی شد...سلام <br />وای من امروز با این دستور کیک پختم . عالی شد. ممنونننننننننننننن . کلی پف کرد و توش متخلل شد.azamhttps://www.blogger.com/profile/15892427738538423687noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-14521005377572114152011-04-03T18:14:04.931+04:302011-04-03T18:14:04.931+04:30ممنون از دستور کیک.
امشب دلم خیلی گرفته و تصمیم دا...ممنون از دستور کیک.<br />امشب دلم خیلی گرفته و تصمیم دارم برای اولین بار کیک بپزم... فکر میکنم حالم خیلی بهتر بشه وقتی بوشی فوق العاده اش تو خونه میپیچه... فردا نتیجه رو بهتون میگم.<br /><br />ممنون<br />فائزهفائزهnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-11989583898201473202011-01-01T22:23:07.739+03:302011-01-01T22:23:07.739+03:30کیک ساده ای بود و خیلی خیلی خوشمزه شده! عالییییییی...کیک ساده ای بود و خیلی خیلی خوشمزه شده! عالییییییی!<br />مرسی :)یاسمنnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-71115113076411789302010-12-20T00:24:05.757+03:302010-12-20T00:24:05.757+03:30من تجربه کیک پز رو ندارم ولی یادمه وقتی کوچیک بودم...من تجربه کیک پز رو ندارم ولی یادمه وقتی کوچیک بودم مامانم تو کیک پز کیک می پخت.<br />تا جایی که یادمه سیستم ساده ای داره اگر چند تا درجه حرارت داره بگید که راهنماییتن کنم.<br />کلان یکی دو بار که بپزید دستتون میاد ولی دفعات اول با یک سوم مواد درست کنید که اگر خوب نشد دلتون خیلی نسوزه.ashpaz-bashihttps://www.blogger.com/profile/01031557112098939231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-75538696324770368042010-11-25T12:28:36.552+03:302010-11-25T12:28:36.552+03:30سلام
چطوری می تونم با کیک پز کیک درست کنم .
من تو ...سلام<br />چطوری می تونم با کیک پز کیک درست کنم .<br />من تو خوابگاهم و فر نداریم.aminhttp://thomas.smart66@yahoo.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-84893438015904776502010-05-05T15:51:00.589+04:302010-05-05T15:51:00.589+04:30در مورد قطاب این مشکل ربطی به بیکینگ پودر نداره.
ش...در مورد قطاب این مشکل ربطی به بیکینگ پودر نداره.<br />شاید آرد کم بوده یا روغن زیاد بوده.<br />مطمئن نیستم چون تجربه زیادی ندارم.ashpaz-bashihttps://www.blogger.com/profile/01031557112098939231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-20533715967123472062010-05-05T15:46:30.876+04:302010-05-05T15:46:30.876+04:30آقای حسن سیا، اگر منظورتون آرده، 2 پیمانه به علاوۀ...آقای حسن سیا، اگر منظورتون آرده، 2 پیمانه به علاوۀ نصف پیمانه.ashpaz-bashihttps://www.blogger.com/profile/01031557112098939231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-28508751575120454982010-04-30T20:40:31.658+04:302010-04-30T20:40:31.658+04:30آقا یا خانم محترم
1/2 دو پیمانه یعنی چه ؟؟؟؟؟؟؟؟...آقا یا خانم محترم <br />1/2 دو پیمانه یعنی چه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟<br />میییییییییشه توضیح بدییییییییییی؟حسن سیاhttp://morfios.byh@gmail.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-65465040950032444462010-03-26T14:44:11.518+04:302010-03-26T14:44:11.518+04:30سلام
من با یک دستوررایج قطاب (زرده تخم مرغ+ماست+رو...سلام<br />من با یک دستوررایج قطاب (زرده تخم مرغ+ماست+روغن جامد+بیکینگ پودر و آرد تا زمانی که خمیر به دست نچسبد) قطاب درست می کنم همیشه فوق العاده نرم و ترد بودند ولی امسال موقع سرخ کرن می پاشیدند و اونهایی که سالم بودند سفت می شدند.<br />از روغن جامد استفاده کردم و بیکینگ پودرم 1 قاشق مربا خوری بود و 2 ساعت خمیرمو نگه داشتم و تجربه به هم نشون داده بود که استفاده از روغن جامد برای سرخ کردن باعث تردتر شدن قطاب می شه <br />شما فکر می کنید کشکل امسال من چی بوده؟<br />بکینگ پودر زیاد بوده یا به طریقی مشکل داشته؟<br />آردم زیاد یا کم بوده؟<br />ماست می تونه توی ترد شدن تاثیری داشته باشه؟<br />شاید خمیرو زیاد نگه داشتم <br />ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-58867181424149459752010-01-30T16:03:31.607+03:302010-01-30T16:03:31.607+03:30سلام دوست عزیز،
روغن جامد یا مایع؟
3 دلیل اصلی خمی...سلام دوست عزیز،<br />روغن جامد یا مایع؟<br />3 دلیل اصلی خمیر شدن کیک اینها هستند:<br />1-بیکینگ پودر خوبی استفاده نمی کنید.<br />2-بعد از افزودن آرد مواد را زیاد هم میزنید.<br />3-بیکینگ پودر را زود اضافه می کنید.<br /><br />اگر بیشتر توضیح بدید که مواد رو به چه ترتیبی و چگونه مخلوط می کنید بهتر می تونم راهنماییتون کنم.ashpaz-bashihttps://www.blogger.com/profile/01031557112098939231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6096673948921076689.post-67568525553413255762009-06-18T17:39:07.433+04:302009-06-18T17:39:07.433+04:30SALAM
من از روش :
آرد 2لیوان
شیر 1لیوان
تخم مرغ 4ع...SALAM<br />من از روش :<br />آرد 2لیوان<br />شیر 1لیوان<br />تخم مرغ 4عدد<br />شکر 1لیوان <br />روغن 3/1لیوان<br />وانیل<br />بکینک...استفاده میکنم. <br />چرا دوستم درست میکنه عالی میشه من درست میکنم خمیر ولاستیکی میشه لطفا جواب بدینAnonymousnoreply@blogger.com