۲۶ آذر ۱۳۸۷

طرز تهیه ماهی انگشتی



1. در یک ظرف 2 قاشق غذاخوری آرد سفید و کمی زردچوبه و نمک و فلفل را مخلوط می کنیم.

2. در یک ظرف گود تخم مرغ را با چنگال هم می زنیم تا روی آن حباب ایجاد شود و یک قاشق غذاخوری شیر و کمی نمک و کمی زردچوبه را می افزاییم و هم میزنیم.

3. در ظرف دیگر پنیر پیتزای رنده شده را میریزیم و می توانیم در صورت تمایل ادویه دلخواه را به آن بیفزاییم.


  • ماهی فیله شده را به عرض 1.5 تا 2 سانت برش می زنیم (تقریبا به طول و عرض یک انگشت) و به ترتیب در ظرف 1 و 2 و 3 میزنیم و در روغن سرخ می کنیم.
  • برای تهیه این غذا می توان از انواع ماهی مانند شیر, راشکو,قزل آلا و... استفاده کرد.


هیچ نظری موجود نیست: