۰۹ دی ۱۳۸۷

مافین نارگیلی


مافین نارگیلی


آرد 300 گرم یا 3 پیمانه یا لیوان

بیکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری سر صاف

شکر یا پودر قند 150 گرم یا ¾ پیمانه یا لیوان

تخم مرغ 1 عدد

شیر 1 لیوان یا ¼ لیتر

روغن مایع 4 تا 6 قاشق سوپخوری (6 قاشق بهتر است)

پودرنارگیل حدود 4 قاشق غذاخوری پر (دلبخواه)


1. آرد + شکر یا پودر قند + بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم.

2. شیر +تخم مرغ +روغن مایع را با چنگال هم میزنیم تا یکنواخت شود.

3. مواد 2 را کم کم به 1 می افزاییم و هم میزنیم تا یکنواخت شود.

4. پودرنارگیل را اضافه کرده و کمی هم میزنیم تا مخلوط شود.

5. مواد را داخل قالب مافین یا کیک یزدی می ریزیم. ( به جای قالب می توانید از 2 کاغذ روغنی درون هم استفاده کنید)

6. مواد را در طبقه وسط فر دمای °200 سانتی گراد یا ° 400 فارنهایت به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا آماده شود.

هیچ نظری موجود نیست: