۲۵ دی ۱۳۸۷

بهترین روش پخت کوکو سیب زمینی

مواد لازم :
سیب زمینی 2 عدد متوسط
پیاز 1 عدد متوسط
تخم مرغ 4 یا 5 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران ساییده شده ¼ قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
سیر 1 تا 2 حبه (در صورت تمایل)

طرز تهیه :
1. سیب زمینی ها را آب پز کرده و سپس پوست کنده و با رنده درشت رنده می کنیم.
2. پیاز را رنده می کنیم یا در غذاساز میریزم و خرد می کنیم و در صافی ریخته آبش را دور میریزیم تا کوکو منسجم شده و بعد از پخت متلاشی نشود و به سیب زمینی می افزاییم.
3.تخم مرغ ها را در ظرف دیگری هم میزنیم تا رویش حباب ایجاد شود و به پیاز و سیب زمینی می افزاییم.
4. سیر رنده شده ، زردچوبه ، نمک و فلفل ، زعفران که در 1 قاشق آب حل کرده ایم را می افزاییم و هم میزنیم.
5. حدود ¼ لیوان روغن را در تابه داغ کرده و همه مواد را یکجا در تابه می ریزیم . وقتی یک طرف آن سرخ شد بر میگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.

توجه :
- قطر کوکو قبل از سرخ شدن حدود 1 تا 2 سانت باشد.

- اگر کوکو بعد از سرخ شدن متلاشی شود دو دلیل می تواند داشته باشد:
1. آب پیاز را نگرفته اید.
2. تخم مرغ کم بوده.

- اگر سیب زمینی را درشت رنده کنید و کمی هم نیم پز باشد روغن کمتری به خود میگیرد.

مطالب مرتبط:

کوکوی لوبیا سبز تبریزی

‏هیچ نظری موجود نیست: