۰۹ بهمن ۱۳۸۷

برشتوک نخودچی

برشتوک یک شیرینی بسیار خوشمزه است که بدون نیاز به فر تهیه می شود.

اگر طعم شیرینی نخودچی را دوست دارید این شیرینی لذیذ را هم دوست خواهید داشت.

مواد لازم :

آرد نخودچی 350 گرم

پودر شکر 120 گرم

روغن 200 گرم

پودر هل 1 قاشق چایخوری

پودر پسته برای تزئین

طرز تهیه :

  1. روغن را روی حرارت میگذاریم و آرد نخودچی را می افزاییم و نیم ساعت تفت می دهیم.
  2. مواد را از روی حرارت برمی داریم و پودر شکر و پودر هل را می افزاییم و مخلوط می کنیم.
  3. در یک سینی لبه دار به ابعاد 20×25 (یا هر ظرفی که قطر مواد در آن حدود 1 سانت باشد) می ریزیم و رویش پودر پسته می ریزیم.
  4. وقتی سرد شد مثل باقلوا به شکل لوزی می بریم.

‏هیچ نظری موجود نیست: