۲۸ بهمن ۱۳۸۷

لوز نارگیل


مواد لازم:


شکر 2 پیمانه(لیوان)

پودر نارگیل 2 پیمانه(لیوان)

آب 1 پیمانه(لیوان)

پودر جوهر لیمو ¼ قاشق چایخوری


طرز تهیه:


  1. آب و شکر را روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید و بین دو انگشت ایجاد نخ کند و کش بیاید و جوهر لیمو را می افزاییم.

  2. شربت قوام آمده را در ظرف دیگری ریخته و آنقدر هم میزنیم تا سفید شده و به صورت کرم سفید رنگ در آید.

  3. پودر نارگیل را می افزاییم و سریع مخلوط می کنیم و در ظرف چهارگوشی که کفش را چرب کرده ایم ریخته و سریع صاف می کنیم تا نبندد.

  4. حدود 20 دقیقه بعد که شکل گرفت آن را به شکل لوزی برش می دهیم.


* می توانید با افزودن کمی زعفران به شربت لوز نارگیل زعفرانی داشته باشید.

*در دستور پخت اصلی جوهر لیمو نداشت ولی من با جوهر لیمو بیشتر می پسندم. هم نرم تر میشه هم شکرک نمیزنه.

۱ نظر:

ناشناس گفت...

تورو خدا کسی درست نکنه چون افتضاحه