مواد لازم:
شکر 2 پیمانه(لیوان)
پودر نارگیل 2 پیمانه(لیوان)
آب 1 پیمانه(لیوان)
پودر جوهر لیمو ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- آب و شکر را روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید و بین دو انگشت ایجاد نخ کند و کش بیاید و جوهر لیمو را می افزاییم.
- شربت قوام آمده را در ظرف دیگری ریخته و آنقدر هم میزنیم تا سفید شده و به صورت کرم سفید رنگ در آید.
- پودر نارگیل را می افزاییم و سریع مخلوط می کنیم و در ظرف چهارگوشی که کفش را چرب کرده ایم ریخته و سریع صاف می کنیم تا نبندد.
- حدود 20 دقیقه بعد که شکل گرفت آن را به شکل لوزی برش می دهیم.
* می توانید با افزودن کمی زعفران به شربت لوز نارگیل زعفرانی داشته باشید.
*در دستور پخت اصلی جوهر لیمو نداشت ولی من با جوهر لیمو بیشتر می پسندم. هم نرم تر میشه هم شکرک نمیزنه.
۱ نظر:
تورو خدا کسی درست نکنه چون افتضاحه
ارسال یک نظر