۰۶ اسفند ۱۳۸۷

شیرینی سه گوش مارمالادی

روغن جامد یا کره 150 گرم (¾ لیوان)
آرد 1 و ½ لیوان
آب ½ لیوان
مارمالاد هلو یا زردآلو یا هرمارمالاد دلخواه 1 لیوان

  1. آرد و روغن را مخلوط کرده و با نوک انگشت ماساژ می دهیم تا یکدست شود.
  2. آب را می افزاییم و باز ماساژ می دهیم تا خمیر آماده شود. نباید زیاد ورز دهیم چون روغن می اندازد.
  3. نیم ساعت خمیر را در کیسه نایلونی در یخچال میگذاریم.
  4. بعد از آن خمیر را با وردنه باز می کنیم و چهار لا تا میکنیم و دوباره با وردنه به قطر 3 تا 5 میلیمتر باز می کنیم و به شکل مربع 5×5 می بریم . وسط آن را کمی مارمالاد می گذاریم و طوری تا می کنیم تا سه گوش شود و در فر قرار می دهیم تا بپزد و زیر خمیر کمی طلایی شود.
  • می توانید قبل از گذاشتن در فر روی شیرینی ها کمی زرده تخم مرغ بمالید.
  • می توانید بعد از اینکه شیرینی ها آماده شدند رویش را با شکلات آب شده یا گناش تزئین کنید.

هیچ نظری موجود نیست: