۲۱ اسفند ۱۳۸۷

ساندویچ اسفناج با نان تست








مواد لازم:

اسفناج بخارپز شده حدود 1 پیش دستی
پنیر صبحانه 1-4 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا 1 قاشق غذاخوری(دلخواه)
نعناع خشک 1 قاشق مربا خوری
گردو خرد شده 1 قاشق غذاخوری
نان تست یا هر نان دلخواه دیگر حتی سنگک به تعداد لازم
سیر 1 حبه(دلخواه)
فلفل سیاه کمی




طرز تهیه :

1- اسفناج+پنیر صبحانه+نعناع+فلفل سیاه+گردو+سیر را در غذا ساز یا مخلوط کن می ریزیم تا مخلوط شوند.

2- مواد را روی نان قرار میدهیم ورویش کمی پنیر پیتزا میریزیم.

3- سپس در فر میگذاریم تا با شعله بالای فر کمی طلایی شود.



*میتوان این ساندویچ را بدون پنیر پیتزا درست کرد. در این صورت یک غذای سبک و کم کالری و مناسب برای شام می باشد

*به این غذا نمک نزنید چون پنیر نمک دارد و شور می شود.

*به جای نعناع از هر سبزی معطر دیگر مثل شوید خشک می توان استفاده کرد.

*میتوان به مواد گشنیز ساتوری افزود که بسیار خوش طعم می شود.
*می توانید بر اساس ذائقه خود هر یک از مواد اولیه این غذا را کم یا زیاد نمایید.





هیچ نظری موجود نیست: