۲۴ اسفند ۱۳۸۷

پفک گردویی


مواد لازم :

زرده تخم مرغ 4 عدد
پودر قند 180 گرم
گردو 200 گرم
وانیل ¼ فاشق چایخوری

طرز تهیه :

  1. زرده تخم مرغ+پودر قند+وانیل را آنقدر میزنیم تا کرم رنگ شده و پف کند.


  2. گردو را به اندازه کشمش خرد می کنیم و به مواد می افزاییم.


  3. مواد را با قاشق به اندازه فندق با 2-3 سانت فاصله در سینی فر می گذاریم و به مدت 5-10 دقیقه در طبقه وسط یا دوم از پایین قرار می دهیم.وقتی زیر آن کمی رنگش تغییر کرد و کمی طلایی شد آماده است.


  4. فر را از 30 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه روشن می کنیم.


  • روش خرد کردن گردو : مغز گردو را در کیسه نایلون ریخته و با وردنه روی آن میکشیم تا خرد شود.
  • اگر این شیرینی را ریز درست کنید برای عید بسیار مناسب است.
  • این شیرینی بسیار ساده است و سریع آماده می شود و به راحتی می توانید آن را درست کنید.

هیچ نظری موجود نیست: