۰۳ اسفند ۱۳۸۷

خمیر مارسیپان یا مارزیپان


مواد لازم :

پودر بادام 125 گرم
پودر شکر خیلی نرم 375 گرم
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
آب 2 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد

طرز تهیه :
  1. پودر بادام + پودر شکر را مخلوط می کنیم.
  2. وسطش را گود می کنیم و زرده تخم مرغ + آب + آبلیمو را در آن میریزیم و با دست ورز میدهیم تا به شکل خمیر منسجم دربیاید.
  3. اگر خمیر خیلی خشک بود یک سفیده تخم مرغ را تا حدی که کف کند با چنگال میزنیم و با همان چنگال کم کم به خمیر می افزاییم تا خمیر حاصل شود.
  • می توانیم به جای آب هر آب میوه مایل به ترشی یا عرقیات مورد علاقه را بیفزاییم.
  • این خمیر را می توان تا یک هفته در کیسه نایلونی در یخچال نگهداری کرد.
  • میتوانید با این خمیر توت بادامی که یک شیرینی بسیار خوشمزه ایرانیه و برای عید نوروز خیلی مناسب است درست کنید.

‏۲ نظر:

ناشناس گفت...

عالی بود

ashpaz-bashi گفت...

نوش جان....