مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
آرد 225 گرم
شکلات 50 گرم
پودر قند 175 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
کره 175 گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- کره +پودر قند+وانیل را میزنیم.
- تخم مرغ ها رو یکی یکی می افزاییم و هم میزنیم. یعنی تخم مرغ اول را که خوب هم زدیم دومی را می افزاییم و...
- آرد + بیکینگ پودر را بعد از الک کردن در 3-4 مرحله می افزاییم و مخلوط می کنیم.
- مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و شکلات را که روی بخار آب ذوب کرده ایم به نیمی از آن می افزاییم.
- اول مواد سفید و بعد شکلاتی(یا برعکس) را در قالب ریخته و در فر قرار می دهیم تا آماده شود.
- من 100 گرم شکلات به کل مواد زدم.
- فر را از نیم ساعت قبل روشن کنید.
۴ نظر:
سلام. عزيزم وبلاگ بسيار خوبي داري. كلي استفاده كردم.
ميخواستم بپرسم اين عكسي كه گذاشتي همون كيك روسي هست؟ اين كه به نظر نمياد دورنگ باشه!!! ميشه كمي بيشتر توضيح بدي. چون به نظر مياد پف آنچناني هم نداره.
من خوشم اومده ميخوام انشالله درست كنم. فقط كمي بيشتر توضيح بده.
ممنون
تصوير كيك با دستورش فرق ميكنه. من از تصوير خوشم اومده اون دستورو ميخوام
سلام دوستان،
اگر توجه کنید در آخر نوشتم که من 100 گرم شکلات به کل مواد زدم.یعنی کیک رو یکرنگ شکلاتی درست کردم.
این کیک پف زیادی نداره.
aliye
ارسال یک نظر