۱۱ مرداد ۱۳۸۹

مرغ بریان درسته در قابلمه/مرغ نمکی

سلام دوستان،
بعد از مدت ها امروز به وبلاگ اومدم تا طرز تهیه این مرغ رو که نیازی هم به فر نداره و خیلی هم آسون تهیه میشه رو براتون بنویسم.
چند روز پیش جایی مهمان بودم که به این روش مرغ رو درست کرده بودند و خیلی عالی شده بود.
خودم هم یک بار درست کردم و خوشم اومد.
جالب اینجاست که با اینکه این مرغ روی نمک پخته میشه ولی به هیچ عنوان شور نمیشه.


مواد لازم:
نمک 2 بسته
مرغ درسته(بهتر است با پوست باشد) 1 عدد
پیاز-گوجه فرنگی-فلفل دلمه ای از هرکدام 1 عدد
نمک-فلفل-زعفران آب کرده به میزان دلخواه


طرز تهیه:
  1. مرغ را تمیز کرده و می شوییم و می گذاریم آبش برود.
  2. کمی نمک و فلفل روی مرغ و داخل شکمش میزنیم و زعفران آب کرده را به پوست آن می مالیم.
  3. پیاز،گوجه فرنگی،فلفل دلمه ای را داخل شکم مرغ می گذاریم.
  4. 2 بسته نمک را در قابلمه ریخته و مرغ را روی آن قرار می دهیم و در قابلمه را می گذاریم.
  5. ظرف را به مدت2 تا 3 ساعت روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم تا مرغ پخته و بریان شود.
  • توجه کنید که اگر قابلمه خیلی کوچک باشد پوست مرغ طلایی نمی شود.

۵ نظر:

ناشناس گفت...

روش عجیبیه
یعنی دیگه هیچی نمیخواد
امشب بپزم با خیال راحت؟
پس بوی ضحم مرغ چی؟
گوجه و فلفل و خورد کنم دیگه؟
برای جواب سر میزنم!
ممنون

مریم

ashpaz-bashi گفت...

salam, bebakhshid dir javab midam, nemidunam chera nemishe comment bezaram.
Na,hichi nemikhad, agar piazo goje riz bud doroste bezar, vali felfelo khurd koni behtare chon atresh dar miad.
Agar pokhti benevi chetor shod?
Ham baraye man jalebe, ham dustane dige ke in dasture pokhto mikhunand.

ناشناس گفت...

salam mamnoon ay rahnamaii, mamanam tebghe in dastoor morgh o dorost kard va migoft ke etefaghan khoob ham pokhte ama daste akhar morgh o tooie fer ham majboor shode bood beyare ke iekam bereste beshe roosh, va allbate ay in shaaki bood ke ghablamash kharab shode
akhe gooza namak chasbide boode be ghablame va kande nemishode.
agar nokteii hast ke baiad bedoonam lotfan begid
hatman 1 bar khodam dorost khaham kard va inja khaham nevesht
Maryam

ashpaz-bashi گفت...

نمک کف قابلمه سفت میشه ولی اگر ظرف رو خیس کنید به راحتی نمک تو آب حل میشه.علت بریان نشدنش یا کوجکی قابلمه بوده و یا مرغ را بعد از شستن نگذاشتید آبش بره.

ناشناس گفت...

salam man mitunam shekame morgho ba harchi ke dost daram por konam? mikham morgham bereshte she mitarsam rosh namak berizam roie morgh bereshte nashe be nazare shoma che kar konam?berizam behtare ia narizam?