مواد لازم:
سیب 2 عدد
شکر یک سوم پیمانه
کره کمی برای چرب کردن ظرف
خمیر تارت نصف مقدار مطابق پست بعدی
پودر دارچین و گردو در صورت تمایل
طرز تهیه:
سیب 2 عدد
شکر یک سوم پیمانه
کره کمی برای چرب کردن ظرف
خمیر تارت نصف مقدار مطابق پست بعدی
پودر دارچین و گردو در صورت تمایل
طرز تهیه:
- فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.یک قالب گرد حدود 22 سانت را با کره چرب میکنیم.
- سیب ها را پوست کنده،هسته اش را در می آوریم. ابتدا از وسط نصف می کنیم و هر نصفه را 6 برش می زنیم طوری هر برش نیم سانت قطر داشته باشد.
- شکر را در ظرفی دیگر روی حرارت ملایم میگذاریم و گاهی هم می زنیم تا به طور یکنواخت کارامل شود.
- کارامل را در ظرف میریزیم.مهم نیست یکنواخت در ظرف پخش شود چون وقتی در فر بگذاریم یکنواخت می شود. سیب ها را روی آن می چینیم و خمیر تارت را به قطر 3-4 میلیمتر باز می کنیم و روی سیب ها را با آن می پوشانیم و به مدت 40-50 دقیقه در فر قرار می دهیم.
- پس از اینکه کمی خنک شد (5 دقیقه)در ظرف مورد نظر برمیگردانیم.
توجه:
- میتوانیم هر برش از این دسر لذیذ رو با 1 اسکوپ بستنی وانیلی سرو کنیم. در این صورت میتوانیم از یک چهارم پیمانه شکر استفاده کنیم.
- مقدار شکر این دسر می تواند بنا بر ذائقه شما کمتر یا بیشتر باشد.
- میتوانید نصف قاشق چایخوری پودر دارچین و 1 قاشق غذاخودی گردوی خرد شده روی سیب ها بپاشیم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر