۲۸ آذر ۱۳۸۹

تارت تتین tarte tatin




مواد لازم:
سیب 2 عدد
شکر یک سوم پیمانه
کره کمی برای چرب کردن ظرف
خمیر تارت نصف مقدار مطابق پست بعدی
پودر دارچین و گردو در صورت تمایل

طرز تهیه:





  1. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.یک قالب گرد حدود 22 سانت را با کره چرب میکنیم.

  2. سیب ها را پوست کنده،هسته اش را در می آوریم. ابتدا از وسط نصف می کنیم و هر نصفه را 6 برش می زنیم طوری هر برش نیم سانت قطر داشته باشد.

  3. شکر را در ظرفی دیگر روی حرارت ملایم میگذاریم و گاهی هم می زنیم تا به طور یکنواخت کارامل شود.

  4. کارامل را در ظرف میریزیم.مهم نیست یکنواخت در ظرف پخش شود چون وقتی در فر بگذاریم یکنواخت می شود. سیب ها را روی آن می چینیم و خمیر تارت را به قطر 3-4 میلیمتر باز می کنیم و روی سیب ها را با آن می پوشانیم و به مدت 40-50 دقیقه در فر قرار می دهیم.

  5. پس از اینکه کمی خنک شد (5 دقیقه)در ظرف مورد نظر برمیگردانیم.

توجه:

  • میتوانیم هر برش از این دسر لذیذ رو با 1 اسکوپ بستنی وانیلی سرو کنیم. در این صورت میتوانیم از یک چهارم پیمانه شکر استفاده کنیم.
  • مقدار شکر این دسر می تواند بنا بر ذائقه شما کمتر یا بیشتر باشد.
  • میتوانید نصف قاشق چایخوری پودر دارچین و 1 قاشق غذاخودی گردوی خرد شده روی سیب ها بپاشیم.

هیچ نظری موجود نیست: