۲۸ آذر ۱۳۸۹

خمیر پای / تارت

مواد لازم:
آرد 200 گرم
کره سرد خرد شده 100 گرم
شیر یا آب سرد 6-8 قاشق غداخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
شکر(در صورت تمایل) 1-2 قاشق غداخوری

طرز تهیه:

  1. آرد،نمک و شکر را مخلوط می کنیم و هم میزنیم.
  2. کره را می افزاییم و با نوک انگشت مخلوط می کنیم.
  3. شیر یا آب را یک قاشق یک قاشق می افزاییم تا خمیر منسچم شود.
  4. این خمیر را نباید ورز داد چون روغن می اندازد.خمیر را در کیسه گذاشته و نیم تا یک ساعت در یخچال می گذاریم تا استراحت کند.
  • با این خمیر می توانید انواع شیرینی و غذا را درست کنید. اگر برای غذا از آن استفاده می کنید شکر نریزید و میتوانید از انواع ادویه استفاده کنید.
  • اگر مقدار کره بیشتر باشد خمیر ترد تر می شود.تا 150 گرم میتوانید کره مصرف کنید ولی خمیر خیلی چرب و پرکالری می شود.
  • این روش تهیه خمیر پایه تارت یا پای است.خمیر های گوناگونی برای تهیه تارت درست می شود که در آنها موادی از قبیل زرده تخم مرغ،پودر بادام و... به همین خمیر پایه افزوده می شود و مقادیر مواد فوق تغییر می کند.
  • می توانید این خمیر را چند روز در یخچال نگهداری کنید.می توانید خمیر پخته تارت را در فریزر نگهداری کنید و هر زمان لازم بود از فریزر در آورده و با کرم و یا میوه های دلخواه آن را پر کنید و در کمترین زمان یک دسر لذیذ داشته باشید.

‏هیچ نظری موجود نیست: