۰۸ بهمن ۱۳۸۹

بیسکوئیت کره بادام زمینی / peanut butter cookie




مواد لازم:
کره بادام زمینی 1 پ یا 260 گرم
شکر 1 پ یا 200 گرم
تخم مرغ 1 عدد
جوش شیرین نصف ق چ
نمک یک هشتم ق چ
وانیل یک چهارم ق چ


طرز تهیه:


  1. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت از قبل گرم می کنیم.

  2. شکر را با وانیل و نمک و جوش شیرین مخلوط می کنیم.

  3. کره بادام زمینی و مخلوط شکر را خوب هم می زنیم تا نرم و یکدست شود.

  4. تخم مرغ را می افزاییم و هم می زنیم تا یکدست شود.

  5. از مواد گلوله هایی به قطر حدود 1.5 تا 2 سانت درست کرده و با فاصله در سینی فرقرار می دهیم و رویش را با چنگال فشار می دهیم تا شکل بگیرد و حدود 8-12 دقیقه در فر می گذاریم.همینکه رنگ زیر شیرینی کمی تغییر کرد آماده است.


۲ نظر:

پريسا مامان نازنين گفت...

سلام خدمت دوست عزيز مي خواستم بدونم كه با دستگاه تفال اكتي فراي مي شه كدو بادمجان يا چيزايي غير از سيب زميني سرخ كرد يا خير - اصلا شما راضي هستيد اگه مي شهبهم بگيد چون مي خوام واسه روز مادر براي مادرم بخرم اگه به نظر شما بدرد نمي خوره لطفا بهم بگيد ممنون

ashpaz-bashi گفت...

ببخشید دیر جواب می دم. ایمیل برام نیومده بود.
من از اکتی فرای خیلی راضیم ولی اغلب باهاش سیب زمینی سرخ میکنم. کدو بادمجان تابحال سرخ نکردم ولی می دونم که درسته نمی تونید سرخش کنید، باید خرد بشه.