۱۷ مهر ۱۳۹۱

طرز تهيه كيك پنير يا چيز كيك ساده

مواد لازم:
بيسكوئيت ساقه طلايي ١ بسته
كره ٤٠ تا ٥٠ گرم
شكر ١ق غ

پنير خامه اي يا ماسكارپونه يا لبنه ٢٢٥ گرم
شكر ٤/١ پ
تخم مرغ ١ عدد
وانيل مايع ٢/ ١ق چ

طرز تهيه:
١.بيسكوئيت را با كره و ١ ق غ شكر در غذا ساز ريخته تا پودر شود و مواد به خورد هم بروند. سپس اين مود را در قالب ريخته و با دست پهن كرده و كمي در كف قالب فشار دهيد.
٢.پنیر خامه ای را کمی هم می زنیم تا یکدست شود و شکر و تخم مرغ را می افزایم و خوب هم میزنیم.
٣.مواد فوق را روی بیسکوئیت فشرده ریخته و در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد که از 15 دقیقه قبل روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا قسمت پنیری پخته شود و کمی رویش طلایی شود.سپس کیک را حدود 3-4 ساعت در یخچال گذاشته و بعد سرو می کنیم.

۱ نظر:

لعیا گفت...

خیلی راحت و اسون اموزش دادین براتون ارزوی موفقیت میکنم