۱۰ تیر ۱۳۹۲

سس ترش و شیرین آلبالو برای بستنی، وافل، چیزکیک، پنکیک و ....


سلام به همگی
چند روز بود میخواستم این سس رو درست کنم تا بالاخره امروز فرصت شد. الان که فصل آلبالو شده این سس رو درست کنید و برای بستنی، وافل، چیزکیک، پنکیک و ... ازش استفاده کنید. کسانی که ایران نیستند و آلبالو در دسترسشون نیست می تونند به جاش از بلوبری استفاده کنند و سس بلوبری درست کنند. این سس طعم ترش و شیرین داره و در کنار شیرینی و بستنی خیلی خوشمزه میشه. امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرید. یادتون نره برام کامنت بذارید و منو از نظراتتون مطلع کنید.
                           
مواد لازم:

آلبالو     2 لیوان
شکر     نصف لیوان
نشاسته ذرت     2 ق غ
آب سرد     2 ق غ
آبلیمو     1 ق غ
وانیل     یک چهارم ق چ


طرز تهیه:

1. هسته آلبالو را گرفته و شکر را روی آن بپاشید و بگذارید 5-6 ساعت بماند تا آب بیندازد. وقتی آب انداخت روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید و شکر حل شود. سپس آبلیمو را اضافه کنید.
2. نشاسته ذرت را در آب سرد حل کنید و به آلبالو اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود. شعله را خاموش کنید و وانیل را بیفزایید و وقتی سرد شد در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید.

هیچ نظری موجود نیست: