چند روز بود
میخواستم این سس رو درست کنم تا بالاخره امروز فرصت شد. الان که فصل آلبالو شده
این سس رو درست کنید و برای بستنی، وافل، چیزکیک، پنکیک و ... ازش استفاده کنید.
کسانی که ایران نیستند و آلبالو در دسترسشون نیست می تونند به جاش از بلوبری
استفاده کنند و سس بلوبری درست کنند. این سس طعم ترش و شیرین داره و در کنار
شیرینی و بستنی خیلی خوشمزه میشه. امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرید. یادتون نره
برام کامنت بذارید و منو از نظراتتون مطلع کنید.
مواد لازم:
آلبالو 2 لیوان
شکر نصف لیوان
نشاسته ذرت 2 ق غ
آب سرد 2 ق غ
آبلیمو 1 ق غ
وانیل یک چهارم ق چ
طرز تهیه:
1. هسته آلبالو را گرفته و شکر
را روی آن بپاشید و بگذارید 5-6 ساعت بماند تا آب بیندازد. وقتی آب انداخت روی
حرارت بگذارید تا جوش بیاید و شکر حل شود. سپس آبلیمو را اضافه کنید.
2. نشاسته ذرت را در آب سرد حل
کنید و به آلبالو اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود. شعله را خاموش کنید و
وانیل را بیفزایید و وقتی سرد شد در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر