۱۹ تیر ۱۳۹۲

رنگینک


مواد لازم:
آرد     250 گرم
روغن یا کره     150 گرم
پودر شکر     65 گرم
پودر دارچین     1 ق غ
پودر هل     1 ق چ
خرما     150 گرم
گردو     50 گرم

طرز تهیه:
1.      آرد را الک کرده و کمی تفت دهید تا بوی خامی اش گرفته شود، سپس روغن را بیفزایید و آرد را سرخ کنید.
2.      پودر شکر، پودر دارچین، پودر هل را مخلوط کرده و به آرد سرخ شده بیفزایید و حرارت را خاموش کنید.
3.      خرما ها را پوست کنده و هسته اش را در آورید و داخلش مغز گردو بگذارید.
4.      یک سوم از آرد سرخ شده را در یک بشقاب گود پهن کنید و رویش را با مغز گردو، پسته، بادام و دارچین تزئین کنید.

هیچ نظری موجود نیست: