- فیله مرغ را در فلفل دلمه ای خرد شده ،پیاز خرد شده ، نمک و فلفل می گذاریم تا مزه دار شود.(2-6 ساعت )
- سپس در آرد سفید میغلتانیم. می توانیم به آرد کمی نمک و فلفل و زردچوبه و هر ادویه دلخواه بزنیم.
- فیله ها را در خمیر بنیه زده و در روغنی که داغ شده و ظرف آن گود است سرخ می کنیم.
۰۴ آذر ۱۳۸۷
طرز تهیه جوجه چینی
Labels:
فیله مرغ پفکی,
مرغ پفکی,
banie,
banieh,
baniye,
baniyeh,
jooje chini,
juje chini,
khamire banie
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر