۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۸

برانی اسفناج به روش آشپزباشی

مواد لازم:
اسفناج پخته شده و ساتوری شده حدود 1 بشقاب
ماست شیرین پرچرب غلیظ حدود 2 لیوان
گشنیز ساتوری شده 1 بسته کوچک
نعماع خشک حدود 1 قاشق غ
سیر تازه ساتوری شده 1-2 ساقه یا 1-2 حبه سیر
نمک و فلفل سیاه کمی

طرز تهیه:
مواد بالا رو با هم مخلوط کنید.
با توجه به سلیقه و ذائقه تون مواد رو کم و زیاد کنید.
عطر و طعم این برانی فوق العاده است و از برانی های معمولی خیلی خوشمزه تره.

هیچ نظری موجود نیست: