مواد لازم:
شیر 1 لیوان
آرد 1 ق غ
شکر ¼ لیوان
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل ¼ ق چ
طرز تهیه:
- شیر،آرد،شکر را روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ شود و مرتب هم می زنیم.
- زرده را می افزاییم و سریع هم میزنیم تا یکدست شود و میگذاریم 1 دقیقه روی حرارت بماند.
- سپس از روی حرارت برداشته و وانیل را می افزاییم.
- می توانید از این کرم برای روی کیک یا وسط آن استفاده کنید.
- می توانید کیک را برش دهید به طوری که دو لایه شود و روی لایه اول آن هر میوه دلخواه مانند موز یا کمپوت آناناس و... یا مغز گردو و کشمش بگذارید و این کرم را روی آنها بریزید و لایه دوم را روی آن قرار دهید.
۱ نظر:
این کرم کاستل هست واگر هم یک قاشق آرد ذرت ویک قاشق کره در آخر اضافه شود لذیذ تر می شود
http://cakedecoration-family.blogspot.com/
ارسال یک نظر