۰۵ خرداد ۱۳۸۸

کرم کاستل ؛ یک کرم ساده و خوشمزه برای کیک و شیرینی

این کرم برای وسط پیراشکی کرمدار هم استفاده میشه که به زودی طرز تهیه اش رو براتون مینویسم.

مواد لازم:
شیر 1 لیوان
آرد 1 ق غ
شکر ¼ لیوان
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل ¼ ق چ

طرز تهیه:
  1. شیر،آرد،شکر را روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ شود و مرتب هم می زنیم.
  2. زرده را می افزاییم و سریع هم میزنیم تا یکدست شود و میگذاریم 1 دقیقه روی حرارت بماند.
  3. سپس از روی حرارت برداشته و وانیل را می افزاییم.

  • می توانید از این کرم برای روی کیک یا وسط آن استفاده کنید.
  • می توانید کیک را برش دهید به طوری که دو لایه شود و روی لایه اول آن هر میوه دلخواه مانند موز یا کمپوت آناناس و... یا مغز گردو و کشمش بگذارید و این کرم را روی آنها بریزید و لایه دوم را روی آن قرار دهید.

۱ نظر:

محمد خوانساری گفت...

این کرم کاستل هست واگر هم یک قاشق آرد ذرت ویک قاشق کره در آخر اضافه شود لذیذ تر می شود
http://cakedecoration-family.blogspot.com/