۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۸

سوپ شیر


مواد لازم:

جو خیس کرده نصف لیوان

هویج رنده شده نصف لیوان

مرغ حدود 200 گرم

قارچ(دلخواه) 200 گرم

ذرت پخته شده(دلخواه) نصف لیوان

شیر 3 لیوان

آرد 1ق غ

کره 50 گرم

نمک و فلفل کمی


روش پخت:
  1. جو+هویج+مرغ را در 1-1.5 لیتر آب میریزیم تا کاملا بپزد.من حدود نیم ساعت تا 1 ساعت در زودپز می پزم.
  2. نمک و فلفل+ذرت پخته + قارچ سرخ شده را می افزاییم.
  3. سس سفید یا بشامل را که به ترتیب زیر درست کرده ایم می افزاییم و بعد دو لیوان شیر باقی مانده را می افراییم و حدود 15 دقیقه می گذاریم تا جا بیفتد.
  4. وقتی آماده شد می توانید رویش را با کمی گشنیز و جعفری خرد شده تزئین کنید.

سس سفید یا بشامل: آرد را در کره کمی تفت می دهیم تا بوی خامی اش گرفته شود. 1 لیوان از شیر را کم کم می افزاییم و هم میزنیم تا یکدست شود. وقتی روی سس شروع به حباب زدن کرد آماده است.(این سس در تهیه لازانیا و بسیاری غذاهای دیگر به کار می رود)


این سوپ بسیار خوشمزه و لذیذه و از اون غذاهاییه که طعم فوق العاده اش رو هرگز فراموش نمی کنید.



‏۴ نظر:

زهرا گفت...

بسیارعالی بود راهی نیست که بشه بوی شیر را از بین برد

مهسا گفت...

ببخشید پیاز برای مرغ کنار جو و هویج اضافه نمی شه؟؟!!!

ashpaz-bashi گفت...

نه.لازم نیست.هویج بوی زخم مرغ رو میگیره.

ashpaz-bashi گفت...

مگه شیر بو داره؟اگر داره مگه بوش بده؟(-;