مواد لازم:
جو خیس کرده نصف لیوان
هویج رنده شده نصف لیوان
مرغ حدود 200 گرم
قارچ(دلخواه) 200 گرم
ذرت پخته شده(دلخواه) نصف لیوان
شیر 3 لیوان
آرد 1ق غ
کره 50 گرم
نمک و فلفل کمی
روش پخت:
- جو+هویج+مرغ را در 1-1.5 لیتر آب میریزیم تا کاملا بپزد.من حدود نیم ساعت تا 1 ساعت در زودپز می پزم.
- نمک و فلفل+ذرت پخته + قارچ سرخ شده را می افزاییم.
- سس سفید یا بشامل را که به ترتیب زیر درست کرده ایم می افزاییم و بعد دو لیوان شیر باقی مانده را می افراییم و حدود 15 دقیقه می گذاریم تا جا بیفتد.
- وقتی آماده شد می توانید رویش را با کمی گشنیز و جعفری خرد شده تزئین کنید.
سس سفید یا بشامل: آرد را در کره کمی تفت می دهیم تا بوی خامی اش گرفته شود. 1 لیوان از شیر را کم کم می افزاییم و هم میزنیم تا یکدست شود. وقتی روی سس شروع به حباب زدن کرد آماده است.(این سس در تهیه لازانیا و بسیاری غذاهای دیگر به کار می رود)
این سوپ بسیار خوشمزه و لذیذه و از اون غذاهاییه که طعم فوق العاده اش رو هرگز فراموش نمی کنید.
۴ نظر:
بسیارعالی بود راهی نیست که بشه بوی شیر را از بین برد
ببخشید پیاز برای مرغ کنار جو و هویج اضافه نمی شه؟؟!!!
نه.لازم نیست.هویج بوی زخم مرغ رو میگیره.
مگه شیر بو داره؟اگر داره مگه بوش بده؟(-;
ارسال یک نظر