Ingredients:
12 hard-cooked eggs
1/3 cup plus 1 tablespoon mayonnaise
5 teaspoons sugar
5 teaspoons cider vinegar
1 teaspoon prepared mustard
1/2 teaspoon salt
1/4 teaspoon pepper
Paprika and minced fresh parsley
مواد لازم:
تخم مرغ کامل پخته شده 12 عدد
سس مایونز یک سوم پیمانه+1 قاشق
شکر 5 قاشق چایخوری
سرکه 5 قاشق چایخوری
پودر خردل 1 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل و گشنیز تازه ساتوری شده برای تزئین
Directions:
Slice eggs in half lengthwise; remove yolks and set whites aside. In a small bowl, mash yolks with a fork. Add the mayonnaise, sugar, vinegar, mustard, salt and pepper. Stuff or pipe into egg whites. Garnish with paprika and parsley. Yield: 2 dozen.
طرز تهیه:
تخم مرغ را از وسط نصف کرده زرده را بیرون بیاورید و با چنگال له کنید.سپس با بقیه مواد مخلوط کرده با قیف یا قاشق درون سفیده ها قرار دهید و رویش گشنیز و فلفل بپاشید.
منبع:
http://www.mixingbowl.com/message/recipe/view.castle?g=926211&m=7663393
۲ نظر:
سلام
تازه وبلاگتونو ديدم. دارم توش يه چرخي ميزنم با اجازه
يه پيشنهاد هم داشتم: چقدر خوب بود که توي قسمت شيريني و کيک در اندازه گيري ها معادل پيمانه هم ذکر ميشد چون براي خيلي ها از جمله من اندازه به گرم يه کم سخته.
ببخشيدا
شااااااااااد باشي
سلام دوست عزیز،ممنون که به وبلاگ من سر زدی و نظر خودتو گفتی،
تو پست های قبل این تبدیل ها هست،
اینم آدرسش:
http://ashpaz-khane.blogspot.com/2008/11/blog-post_30.html
ارسال یک نظر