سفیده تخم مرغ 3 عدد
ماء الشعیر 1 فنجان (یا پیمانه یا لیوان سرخالی)
شیر 1 فنجان (یا پیمانه یا لیوان سرخالی)
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
پودر زعفران کمی
نمک و فلفل کمی
آرد به اندازه ای که غلظت خمیر مانند ماست شود
1. سفیده تخم مرغ را تا حدی که کاملا سفید شود و کل سفیده به صورت کف سفید رنگی در بیاید هم می زنیم.
2. ½ ماء الشعیر و ½ شیر را می افزاییم وهمچنان با همزن هم می زنیم تا مخلوط شود، بقیه ماء الشعیر و شیر را هم می افزاییم و هم می زنیم.
3. نمک و فلفل ، زعفران ، جوش شیرین ، آرد را یک قاشق یک قاشق می افزاییم تا خمیر به غلظت ماست برسد و می گذاریم خمیر مدت کوتاهی بماند.
4. میگو را در آرد می غلتانیم و در خمیر زده ، سپس در روغن که ظرف آن گود است و داغ شده سرخ می کنیم.
ماء الشعیر 1 فنجان (یا پیمانه یا لیوان سرخالی)
شیر 1 فنجان (یا پیمانه یا لیوان سرخالی)
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
پودر زعفران کمی
نمک و فلفل کمی
آرد به اندازه ای که غلظت خمیر مانند ماست شود
1. سفیده تخم مرغ را تا حدی که کاملا سفید شود و کل سفیده به صورت کف سفید رنگی در بیاید هم می زنیم.
2. ½ ماء الشعیر و ½ شیر را می افزاییم وهمچنان با همزن هم می زنیم تا مخلوط شود، بقیه ماء الشعیر و شیر را هم می افزاییم و هم می زنیم.
3. نمک و فلفل ، زعفران ، جوش شیرین ، آرد را یک قاشق یک قاشق می افزاییم تا خمیر به غلظت ماست برسد و می گذاریم خمیر مدت کوتاهی بماند.
4. میگو را در آرد می غلتانیم و در خمیر زده ، سپس در روغن که ظرف آن گود است و داغ شده سرخ می کنیم.
۱۷ نظر:
ممنون عالي شد...
thank you
عالی بود مرسی
من درست کردم اما شل شد )-:
یا اندازه مواد درست نبوده یا آرد رو کم ریختید.
این طرز تهیه رو بارها امتحان کردم،خطا نداره.
نوش جان همه کسانی که پختند و لذت بردند...
salam,
mamnoon. kheili khub shod.
مزش خیلی خوب نشد اما قیافش همون جور شد
سلام عزیزم مرسی از دستور خمیر بنیه الان دارم میخورم و می نویسم خیلیییییییییییی عالیههههه
salam,man do0rost kardam ali sho0d.ama ye nazar daram,ke kho0dam ham in kar ro0 anjam dadam va behtar sho0de.namak va felfel ro bejaye inke be maye khamir ezafe konin be morgh ya meygo0 bezanin,po0fesh bishtar mishe,
rikhtane namak o felfel to0ye khamir az po0fesh kam mikone
میگو خام باشد یا پخته؟
خام.
khyli m,movafagh bashinamnoon
مرغ نپخته بد نميشه؟ مغز پخت ميشه قشنگ. ما عادت به خام خواري نداريم. ميگو و ماهي فرق داره آخه
اگر بپزید بعد سرخ کنید سفت میشه.
فیله مرغ که به راحتی پخته میشه ولی گر سینه مرغ استفاده می کنید باید خرد بشه، به اندازه فیله خردش کنید خوبه.
هم مزه اش عالی بود و هم خوش قیافه شد پیازها که عالی شد میگو هم که دیگه هیچییییییییی.....
دستت درد نکنه
با سلام ,میخواستم بدونم میشه ماالشعیرو حذف کرد؟ ممنون
سلام،
با تشکر از توجه شما،
متاسفانه خیر، نمیشه ماء الشعیر رو حذف کرد.
ارسال یک نظر